Skip to content
sportshytte lu47

Sportshytte LU47

En liten og smart hytte som rommer alt du trenger for et aktivt hytteliv.
BRA 42,3 m²
2 soverom
BYA 50 m²

Priskategorier

Priser inkluderer nøkkelferdig hytte inkludert selveiertomt. Her ser du hva hytta vil koste på våre ulike tomtekategorier.

Priskategori 1:

2 890 000

Priskategori 2:

2 690 000

Priskategori 3:

2 590 000

Priskategori 4:

2 490 000

Hytteleverandør: Hedda Hytter

Plantegning
1. etasje 3D
Kjøkkentegning fra Strai, av modellen "Rosendal"
sportshytte lu47 soverom

Mye rom på liten plass


Denne modellen er et godt valg for deg som drømmer om en økonomisk og stilren hytte som er enkel å vedlikeholde. Den smarte planløsningen gir rom for mye hytteliv på liten plass. Arkitektens originale innredningsløsninger hjelper deg å utnytte arealet maksimalt, med plassbygde møbler og smart oppbevaring.

For den aktive


Enten du foretrekker hyggelige skiturer, storslåtte toppturer eller en lang dag i bakken, er denne hyttemodellen som skapt for et aktivt hytteliv. Arkitekten har gjort det enkelt for deg å leve i og tett på naturen med alt du trenger på èn flate: overbygget inngang, gang, kjøkken med stue/spisestue, to soverom, bad og bod.

sportshytte lu47

Nøkkelinformasjon

42,3 m2 BRA
2 soverom
50 m2 BYA

Luftig på få kvadratmeter


Takket være sine beskjedne dimensjoner og lavmælte uttrykk, glir hytta naturlig inn i fjellandskapet. Samtidig sørger de store vindusflatene for panoramautsikt til naturen utenfor. Planløsningen og plasseringen av vinduene bidrar til at du får det beste ut av utsikt og lys, slik at romfølelsen oppleves luftig på få kvadratmeter.