Skip to content

Hytteleverandører

Vi samarbeider i dag med hytteleverandørene Hedda Hytter, Røroshytta og Byggmesterhus. Dette er aktører med en lang erfaring, de representerer ulike hyttestiler som passer meget godt inn i den norske fjellheimen. Røroshytta leverer laftehytter, og Hedda hytter leverer arkitekttegnede hytter som er klassikere i norsk hyttearkitektur. Byggmesterhus er vår egen hus-og hytteprodusent i Lindesnes, og vi er stolte over å presentere våre egenutviklede hytter som er tegnet spesielt for Kyrkjebygdheia.

Vi tilbyr alle hyttemodellene til Røros Hytta og Hedda Hytter, så ta gjerne kontakt med oss om du/dere er interessert i en annen hyttemodell enn det vi presenterer her hos oss

 

Røroshytta

Vi tilbyr alle hyttemodellene til Røroshytta, så ta gjerne kontakt med oss om du/dere er interessert i en annen hyttemodell enn det vi presenterer her hos oss.

les mer

Vi er stolte over vår samarbeidsaktør på laftehytter – Røroshytta. Vi kan tilby alle hyttemodellene de produserer, så ta gjerne kontakt med oss om du/dere er interessert i en annen hyttemodell enn det vi presenterer her hos oss.

Vi har valgt ut 4 laftehytter hvorav tre av disse oppføres i 6 tømmer og en oppføres i 8 tømmer.
Flere av laftehyttene leveres med gavlvinduer for et flott naturlig lys inn i hytta og gi et godt utsyn til naturen. Vi tenker at laftehyttenes tradisjonsrike eksteriør vil passe godt til Kyrkjebygdheia sitt eventyrlige landskap.

Røroshytta har lang tradisjon med høy kvalitet.
Røroshytta ble etablert i starten av 1960-tallet av Røros Skogforvaltning. Røros har en lang tradisjon for lafta tømmerhytter og -hus. Stedet er et godt eksempel på at de tradisjonelle laftemetodene er av høy kvalitet og gir hus som kan stå til evig tid.

Røroshytta har sin arkitektoniske forankring i området rundt Røros. Denne arven stiller høye krav til produsenten. I de vakre, men værharde omgivelser på Røros har folk levd i hus av solid tømmer i mange generasjoner. De leverer laftekvalitet av ypperste sort i en lavmælt stil med rene, vakre og funksjonelle linjer. Røroshytta kombinerer gamle håndverkstradisjoner med nye og revolusjonerende metoder.

Våre laftehytter er natur- og miljøvennlige ved å være energieffektive med hygrotermisk effekt. Tømmerhyttene gir et sunt inneklima, og tilbyr lite vedlikehold. Samtidig gjør den moderne produksjonslinjen med bruk av lamelltømmer at hyttene blir solide med mindre luftlekkasjer, fordi de produseres med Røroshytta sine egne Sintef-testede knuter og sammenføyninger. Tømmeret som blir brukt er nedtørket før produksjon og gir derfor lite sig.

Røroshytta er medlem av foreningen Norsk Laft. De har et kvalitetsprinsipp om å ivareta norsk kulturarv med kvalitet i utførselen. Røroshytta forholder seg til bransjenormen og er underlagt en kontrollordning som gjennomføres av Norsk Treteknisk institutt. Dette gir laftehyttene våre et kvalitetsstempel og er betryggende for kunden ved kjøp av laftede bygg.

Kontakt oss på Kyrkjebygdheia, så hjelper vi dere med å finne deres drømmehytte.

Hedda Hytter

Hedda-hyttene byr på en perfekt balanse mellom lunhet og åpenhet. Med sitt lavmælte og tidløse uttrykk, glir de uanstrengt inn i omgivelsene.

les mer

Om arkitekten

Hedda Hytter har bygget hytter i Valdres siden 1979. Signaturserien Hedda er en moderne klassiker som står fjellstøtt uavhengig av trender. Arkitekten bak, Jon Haug, er en bauta innen hyttebygging her til lands. Han har tegnet tusenvis av hytter som er spesialtilpasset den norske fjellheimen, og er levende opptatt av at byggene skal spille på lag med omgivelsene. Akkurat som oss i Kyrkjebygdheia! Vi har valgt ut tre modeller av typen Sportshytte, som passer perfekt i Kyrkjebygdheias unike landskap med nærhet til naturopplevelser og aktiviteter.

På lag med naturen

Hyttedrømmen er ofte knyttet til ønsket om gode naturopplevelser, og sammen med Hedda Hytter tar vi ansvar for å ivareta vår felles kulturarv. Vi er nøye med både plassering og tilpasning av hytta på tomten, og jobber aktivt for at hyttene skal tilpasses terrenget og nærliggende natur. Ikke bare gir det hytta tilhørighet til selve tomten; naturen bidrar til å gjøre hver hytte unik og gi den et personlig preg.

Fleksibelt modulsystem

Da Jon Haug utviklet Hedda var det med forankring i norsk byggeskikk, men tilpasset en moderne livsstil. Hytta bygges ved hjelp av prefabrikkerte moduler, slik at den enkelt kan tilpasses individuelle ønsker og behov – og ikke minst tomten og naturen den omgir seg med. Vi tilbyr som tillegg mange av de plassbygde møblene og oppbevaringsløsningene som hjelper deg å utnytte arealet maksimalt.

Spør oss om råd

Vi er stolte over samarbeidet med Hedda Hytter, som har spesialisert seg på landskapstilpasning og individuelle løsninger. Vår felles verdi er å ivareta natur- og kulturlandskapet, og nettopp derfor er det en viktig del av salgsprosessen vår. Vi bistår gjerne med hyttevalg, fargevalg og materialvalg. Ta kontakt med oss, så finner vi den rette hytta for deg.

Vi tilbyr alle hyttemodellene fra Hedda Hytter. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er interessert i andre modeller enn dem vi presenterer her

Byggmesterhus

Byggmesterhus er vår egen hus- og hytteprodusent, og vi er stolte over å presentere våre egne hytter som vi har tegnet spesielt for Kyrkjebygdheia.

Våre hytter er spesielt designet med tanke på funksjonalitet, estetikk og folkehelse. Vi garanterer kvalitet igjennom hele prosessen fra interessent til ferdig hytte sammen med vårt dyktige team i Lindesnes.

les mer

Vi har designet fem forskjellige hytter for fem ulike hyttedrømmer.

Skornetten Trend og Skornetten Klassisk er nøye utformet for at alle skal kunne samles på hytten, med flere private soner å finne roen i. Dette gjør den ypperlig som generasjonshytte med egen masterfløy, som kan brukes til både storfamilien, utleie eller gjester.

Lindefjell Trend og Lindefjell Klassisk er luftige og arealeffektive hytter som ivaretar høy utnyttelsesgrad, samtidig som de innehaver elegante detaljer. En ideell familiehytte som har god plass til alle.

Grønlifjell er den moderne drømmehytta med stilige og romslige oppholdsrom, hvor store vindusflater skaper en unik følelse av å være i ett med natur. Gode lysforhold fra vinduer vil gjøre at hyttens naturlige belysning følger døgnrytmen.

Byggmesterhus har over 30 års erfaring med prosjektering og utførelse av hus- og hytter, og har spesialisert seg på skreddersydde løsninger etter individuelle behov. Byggmesterhus har sitt utspring i byggmesterforeningen, men er i dag et heleid selskap av Otterlei Group. Vårt varemerke er kvalitet og trivsel, og i tråd med dette stiller vi høye krav til oss selv og våre samarbeidsaktører.

Vi velger bevisst å produsere hyttene lokalt på egen fabrikk i Lindesnes, og bruker lokale næringslivsaktører i alle ledd fra produksjon til nøkkelferdig hytte. Byggmesterhus er solid forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og godt håndverk i hele byggeprosessen.

Våre hyttemodeller er skreddersydd til Kyrkjebygdheia sin eventyrlige Telemarksnatur, og er utformet for å tilby høy arkitektonisk verdi tilpasset landskapet. Samtidig er vi åpne for individuelle tilpasninger, og skreddersyr etter kundens behov.

Ta kontakt med oss på Kyrkjebygdheia for å realisere deres hyttedrøm.

Besøk gjerne Byggmesterhus på Facebook