Skip to content

Hytter for salg nå

Hytter for salg nå

Her vil du finne en oversikt over hytter vi nå har ute for salg.
I tillegg hjelper vi deg gjerne med å bygge andre hytter spesialtilpasset deg på den tomt du måtte ønske.
Se alle våre standard hyttemodeller her

Kontakt

Ta gjerne kontakt med oss. Vi er klare til å svara på spørsmål eller møte deg for ei synfaring for å visa fram hyttefelta og tomtene våre.

Kontakt oss

Hedda hytte L58 til salgs

Bygget på tomt g./b.nr. 11/130 Hellebrotet.

Vi har nå en flott Hedda sportshytte L58 på selveiertomt klar for salg

LA58 er en arkitekttegnet klassisk familiehytte av den anerkjente hyttearkitekten Jon Haug. Hytten er på 57 m2 BRA. Takket være den smarte planløsningen, oppleves hytta som koselig og intim, men samtidig innholdsrik. Standardløsningen har overbygget inngangsparti, gang, kjøkken, tre soverom, bad, bod, stue og overbygget terrasse. Rommene gir hvile til kropp og sjel og kjærkommen avkobling fra hverdagen – gjerne med familie og gode venner. Det legges opp til en god standard på hytta.
Kjøkkenet er et flott tilpasset Straikjøkken i modell Rosendal.

Se leveransebeskrivelse for ytterligere informasjon
Leveransebeskrivelse

Hedda hytte LA 59 til salgs

Bygget på tomt g./b.nr. 11/129 Hellebrotet.

Vi har nå en flott Hedda sportshytte LA59 på selveiertomt klar for salg.

LA59 er en arkitekttegnet klassisk familiehytte av den anerkjente hyttearkitekten Jon Haug. Hytten er på 72,5 m2 BRA og er meget praktisk innredet for å få plass til det meste man har behov for. Det legges opp til en god standard på hytta.
Hytta leveres inkludert Hedda sin plassbygde sofaløsning, tilpassede senger med smarte oppbevaringsløsninger og lamellgardiner i tre. Kjøkkenet er et flott tilpasset Straikjøkken i modell Rosendal.

Se leveransebeskrivelse for ytterligere informasjon
Leveransebeskrivelse

Høystandard hytte Grønlifjell til salgs.

Bygget på tomt g/b.nr. 12/134 Huvtjønnskarine.

Vi har nå vår egne hyttemodell Grønlifjell på 109 m2 BRA , som er en påkostet flott hytte på selveiertomt innflytningsklar. En luftig og arealeffektiv planløsning med stor felles stue- og kjøkken i første etasje. Gjennomgående store vindusflater som gir optimale lysforhold og utsyn til natur. En romslig stue og stort soverom i annen etasje med rekkverk i glass og åpen himling ned til første etasje.

Se salgsannonse og leveransebeskrivelse for ytterligere informasjon
Leveransebeskrivelse

Hummelfjell laftehytte til salgs.

Bygget på tomt g/b.nr. 12/98 Stemtjønn.

Vi har nå den flotte laftemodellen Hummelfjell fra Røroshytta klar for salg på en fantastisk utsiktstomt. Vinduer i hele gavlen som slipper masse lys inn i den åpne stue/kjøkkenløsningen. Tilrettelagt for den beste utsikten og romfølelsen. Dette er en innholdsrik hytte med romslig stue og kjøkken, bad og smarte garderobeløsninger. Tre gode soverom i første etasje, hvorav to av soverommene har doble vinduer med godt utsyn. Hems med gode muligheter for ytterligere sengeplasser. Smart sportsbod ved inngangsparti.

Se leveransebeskrivelse for ytterligere informasjon
Leveransebeskrivelse