Skip to content
sportshytte la59

Sportshytte LA59

En hytte med rom for det lille ekstra.
BRA 72,5 m²
3 soverom
BYA 83,3 m²

Priskategorier

Priser inkluderer nøkkelferdig hytte inkludert selveiertomt. Her ser du hva hytta vil koste på våre ulike tomtekategorier.

Priskategori 1:

3 890 000

Priskategori 2:

3 690 000

Priskategori 3:

3 590 000

Priskategori 4:

3 490 000

Hytteleverandør: Hedda Hytter

Plantegning
1. etasje 3D
Kjøkken fra Strai, av modellen "Rosendahl"

Lun, men samtidig åpen


Modellen kjennetegnes av balansen mellom lunhet og åpenhet, er lavere enn de fleste andre hytter. Det er ikke tilfeldig. «Fra hytta skal det være mulig å få god kontakt med naturen utenfor, men samtidig vet vi at været ikke alltid viser seg fra sin beste side. Da det godt at hytta er lun å være i», forklarer arkitekten. «Når vi åpner vindusflatene mot naturen, kompenserer vi med et lavt og beskyttende tak.»

Nøkkelinformasjon

72,5 m2 BRA
3 soverom
83,3 m2 BYA

Den gode hyttefølelsen


Sportshyttene fra Hedda er tilrettelagt for en aktiv livsstil. Her er god plass til oppbevaring av sportsutstyr og mulighet for egen smørebenk. Når du er klar for å trekke deg tilbake og legge bena på bordet, er naturen likevel tett på, takket være de store vindusflatene. Her får du den gode hyttefølelsen både inne og ute.

sportshytte lu47

Rom for det lille ekstra


Innholdsrik er stikkordet for denne modellen. Standardløsningen har overbygget inngangsparti, vindfang, gang, kjøkken med spisestue, tre soverom, bad, badstue, bod, stue med dagseng og overbygget terrasse. Vi kan også tilby plassbygde møbler og oppbevaringsløsninger som gir enda mer frihet på 87 kvadratmeter.

Romslige soverom


3 smarte soverom på samme plan, med mulighet for økte sengeplasser ved plassbygde Hedda-senger.