Skip to content
sportshytte l58

Sportshytte L58

En klassisk og stilren hytte for deg som vil leve tett på naturen.
BRA 57 m²
3 soverom
BYA 67,2 m²

Priskategorier

Priser inkluderer nøkkelferdig hytte inkludert selveiertomt. Her ser du hva hytta vil koste på våre ulike tomtekategorier.

Priskategori 1:

3 390 000

Priskategori 2:

3 190 000

Priskategori 3:

3 090 000

Priskategori 4:

2 990 000

Hytteleverandør: Hedda Hytter

Plantegning
3D 1. etasje
Kjøkken fra Strai, av modellen "Rosendal"

I ett med naturen


Denne modellen har alle kvalitetene for deg som er på jakt etter den erkenorske hyttefølelsen. I likhet med alle Hedda-hyttene, har den et beskjedent uttrykk som bidrar til en lun og intim romfølelse. Samtidig gir de generøse vindusflatene en unik følelse av å være i ett med naturen.

Liten, men innholdsrik


Takket være den smarte planløsningen, oppleves hytta som koselig og intim, men samtidig innholdsrik. Standardløsningen har overbygget inngangsparti, gang, kjøkken med spisestue, tre soverom, bad, bod, stue med dagseng og overbygget terrasse. Rommene gir hvile til kropp og sjel og kjærkommen avkobling fra hverdagen – gjerne med familie og gode venner.

sportshytte l58

Nøkkelinformasjon

57 m2 BRA
3 soverom
67,2 m2 BYA

Utnytter hver kvadratmeter


Vi hjelper deg å utnytte hver kvadratmeter av sportshytta, og kan levere alle de smarte løsningene som Hedda er så kjent for. Som for eksempel plassbygde møbler og oppheng for ski, sykler og fiskeutstyr. Kanskje du vil ha en egen smørebod? Snakk med oss i Kyrkjebygdheia, så finner vi løsningene sammen.