Skip to content

Hedda Hytter

Hedda-hyttene byr på en perfekt balanse mellom lunhet og åpenhet. Med sitt lavmælte og tidløse uttrykk, glir de uanstrengt inn i omgivelsene.

Om arkitekten

Hedda Hytter har bygget hytter i Valdres siden 1979. Signaturserien Hedda er en moderne klassiker som står fjellstøtt uavhengig av trender. Arkitekten bak, Jon Haug, er en bauta innen hyttebygging her til lands. Han har tegnet tusenvis av hytter som er spesialtilpasset den norske fjellheimen, og er levende opptatt av at byggene skal spille på lag med omgivelsene. Akkurat som oss i Kyrkjebygdheia! Vi har valgt ut tre modeller av typen Sportshytte, som passer perfekt i Kyrkjebygdheias unike landskap med nærhet til naturopplevelser og aktiviteter.

På lag med naturen

Hyttedrømmen er ofte knyttet til ønsket om gode naturopplevelser, og sammen med Hedda Hytter tar vi ansvar for å ivareta vår felles kulturarv. Vi er nøye med både plassering og tilpasning av hytta på tomten, og jobber aktivt for at hyttene skal tilpasses terrenget og nærliggende natur. Ikke bare gir det hytta tilhørighet til selve tomten; naturen bidrar til å gjøre hver hytte unik og gi den et personlig preg.

Fleksibelt modulsystem

Da Jon Haug utviklet Hedda var det med forankring i norsk byggeskikk, men tilpasset en moderne livsstil. Hytta bygges ved hjelp av prefabrikkerte moduler, slik at den enkelt kan tilpasses individuelle ønsker og behov – og ikke minst tomten og naturen den omgir seg med. Vi tilbyr som tillegg mange av de plassbygde møblene og oppbevaringsløsningene som hjelper deg å utnytte arealet maksimalt.

Spør oss om råd

Vi er stolte over samarbeidet med Hedda Hytter, som har spesialisert seg på landskapstilpasning og individuelle løsninger. Vår felles verdi er å ivareta natur- og kulturlandskapet, og nettopp derfor er det en viktig del av salgsprosessen vår. Vi bistår gjerne med hyttevalg, fargevalg og materialvalg. Ta kontakt med oss, så finner vi den rette hytta for deg.

Vi tilbyr alle hyttemodellene fra Hedda Hytter. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er interessert i andre modeller enn dem vi presenterer her

Besøk gjerne Hedda Hytter her