Skip to content
grønlifjell

Byggmesterhus

Byggmesterhus er vår egen hus- og hytteprodusent, og vi er stolte over å presentere våre egne hytter som vi har tegnet spesielt for Kyrkjebygdheia.

Våre hytter er spesielt designet med tanke på funksjonalitet, estetikk og folkehelse. Vi garanterer kvalitet igjennom hele prosessen fra interessent til ferdig hytte sammen med vår entreprenør og vårt dyktige team på Byggmesterhus i Lindesnes.

.

Vi har designet fem forskjellige hytter for fem ulike hyttedrømmer.

Skornetten Trend og Skornetten Klassisk er nøye utformet for at alle skal kunne samles på hytten, med flere private soner å finne roen i. Dette gjør den ypperlig som generasjonshytte med egen masterfløy, som kan brukes til både storfamilien, utleie eller gjester.

Lindefjell Trend og Lindefjell Klassisk er luftige og arealeffektive hytter som ivaretar høy utnyttelsesgrad, samtidig som de innehaver elegante detaljer. En ideell familiehytte som har god plass til alle.

Grønlifjell er den moderne drømmehytta med stilige og romslige oppholdsrom, hvor store vindusflater skaper en unik følelse av å være i ett med natur. Gode lysforhold fra vinduer vil gjøre at hyttens naturlige belysning følger døgnrytmen.

Byggmesterhus har over 30 års erfaring med prosjektering og utførelse av hus- og hytter, og har spesialisert seg på skreddersydde løsninger etter individuelle behov. Byggmesterhus har sitt utspring i byggmesterforeningen, men er i dag et heleid selskap av Otterlei Group. Vårt varemerke er kvalitet og trivsel, og i tråd med dette stiller vi høye krav til oss selv og våre samarbeidsaktører.

Vi velger bevisst å produsere hyttene lokalt på egen fabrikk i Lindesnes, og bruker lokale næringslivsaktører i alle ledd fra produksjon til nøkkelferdig hytte. Byggmesterhus er solid forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og godt håndverk i hele byggeprosessen.

Våre hyttemodeller er skreddersydd til Kyrkjebygdheia sin eventyrlige Telemarksnatur, og er utformet for å tilby høy arkitektonisk verdi tilpasset landskapet. Samtidig er vi åpne for individuelle tilpasninger, og skreddersyr etter kundens behov.

Ta kontakt med oss på Kyrkjebygdheia for å realisere deres hyttedrøm.

Besøk gjerne Byggmesterhus på Facebook